Wie zijn wij

Graag stellen wij ons team aan je voor. Stuk voor stuk mensen met hun eigen talent en met passie aan het werk voor onze klanten en medewerkers. Als je vragen hebt of wilt kennismaken, mag je altijd contact met ons opnemen.

Ons team

Fernande Teernstra

Fernande Teernstra

"maatwerk en kwaliteit"

De achterkant van de organisatie is het domein van Fernande. Ze heeft veel ervaring in het organiseren en uitvoeren van de backoffice. “Mijn passie is het menselijk en sociaal uitvoeren van alles aan de achterkant van een organisatie. Ik doe het niet alleen voor de mensen, maar vooral met de mensen. Ik ga voor maatwerk en kwaliteit.” Fernande heeft een achtergrond in strategisch personeelsbeleid en is gecertificeerd jobcoach.

Wim Schuur

Wim Schuur

"combineren, creeren en inspireren"

Wim bekijkt de kansen op arbeidsmarkt en voor de kandidaten altijd van alle kanten. Hij kan combineren, creëren en inspireren en brengt samen met zijn gedreven ondernemersgeest veel creativiteit in ons team. “Ik zie en maak kansen welke anderen voorbij lopen. Uit het vinden van de perfecte match en het helpen van mensen haal ik mijn voldoening. En lukt het linksom niet, dan maar rechtsom.” Wim heeft een groot netwerk in het Noorden en landelijk op het gebied van ondergrondse infra en techniek. Hij heeft jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddeling.

Jacob Grijpstra

Jacob Grijpstra

“Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet.”

Jacob is een echte creatieve ondernemende persoon. Hij is altijd op zoek naar uitdagingen, verbeteringen. Jacob wil graag met zo weinig mogelijk werk dingen verbeteren. Hij rent en vliegt voor gemotiveerde mensen. Hij vindt voor deze mensen plekken op de arbeidsmarkt waar anderen het al opgeven. Hij vindt het leuk als hij aan iemand merkt dat iemand wil werken. Daar doet hij nog een stap extra voor. Met werkgevers kan Jacob heel goed samenwerken. Hij spiegelt, proeft de sfeer, gaat in gesprek en komt terug met wat hij belooft heeft. Jacob probeert dingen te zien die anderen niet zien, de kleine details zijn voor hem hierin belangrijk. Jacob zoekt de menselijke maat, drempelloze aanpak en is resultaatgericht. Fouten maken mag, want daar leren we alleen van. Dat maakt niets uit, als je er maar eerlijk over bent en er iets mee doet.

Arp Wind

Arp Wind

"Passie en motivatie gaan hand in hand"

Arp zoekt primair de verbinding tussen de opdrachtgever en de kandidaat. Een vacature invullen is in principe niet de uitdaging, een vacature passend invullen wel.
Wat heeft de opdrachtgever werkelijk nodig, welke cultuur heerst er bij een organisatie, wat wordt er van een medewerker verwacht? Dit zijn de kernvragen waar Arp diep op ingaat zodat hij de kandidaat kan aanbieden die werkelijk past.
Wat zoekt de kandidaat? Wat is zijn of haar motor? Waar wordt de motivatie vandaan gehaald? Welke passie heeft hij of zij? Wat is zijn of haar toegevoegde waarde
Hoe kunnen wij komen tot de beste verbinding? Hier schuilt de kracht van onze organisatie.
Kompas Detachering biedt kwaliteit en maatwerk tegen een scherp tarief.

Ilse Timmerman

Ilse Timmerman

"Overal is een oplossing voor"

Als HR office manager is Ilse op kantoor de spin in het web met erg diverse werkzaamheden. Zo beheert ze de e-mail, het telefoonverkeer, facilitaire zaken, verloning van flex- en vaste medewerkers, credit- en debitfacturen, beheren van de socials en wat er allemaal nog meer voorbij komt op kantoor. Daarnaast ondersteunt Ilse het commerciële team bij de invulling van vacatures door het opstellen van offertes en contracten. Maar ook de jobcoaches kunnen rekenen op Ilse als het gaat om het opmaken van contracten of andere benodigde documenten. Door haar jaren lange ervaring in de detachering branche, heeft ze de benodigde ervaring in de wet- en regelgeving opgedaan. De grote kracht van Ilse is het adviseren van mensen, als het nu gaat om een vraag van collega, een klant of kandidaat, iedereen wordt door Ilse geholpen. Weet ze zelf het antwoord niet, dan zorgt ze ervoor dat het alsnog boven tafel komt.

Henk Terpstra

Henk Terpstra

"oprechte interesse"

Henk staat graag met mensen in contact. Door zijn oprechte interesse in kandidaten is hij in staat om naast hun te gaan staan en van daaruit het traject in te gaan op zoek naar de passie van de kandidaat.

Door zijn toegankelijke karakter en zijn drive is Henk een verbinder die vooral het belang van zijn kandidaat behartigd, maar daarbij ook oog heeft voor de belangen van de werkgever. Eerlijkheid, openheid en enthousiasme zijn het vertrekpunt van ieder traject, waarbij het ontdekken van de competenties, vaardigheden en interesses van de kandidaat centraal staan. Van daaruit gaat Henk, samen met de kandidaat op zoek naar een passende functie, waarbij langdurige inzetbaarheid het einddoel is.

Marcel Boonstra

Marcel Boonstra

"Werk is een essentieel onderdeel voor ons welzijn"

Al jaren houdt Marcel zich met veel plezier en gedrevenheid bezig met het begeleiden en coachen van mensen op de arbeidsmarkt: van werk naar werk, van uitkering naar werk, van verzuim naar werk. Marcel ziet werk als een zeer essentieel onderdeel voor het welzijn van mensen. Niet alleen de financiële aspecten van het hebben van werk zijn belangrijk, maar vooral ook de sociale en psychologische facetten. Het gevoel van zelfredzaamheid, eigen waarde, zekerheid en perspectief, maar ook uitdaging, creativiteit zijn belangrijke waarden van het hebben van werk. Marcel is een goede gesprekspartner op alle niveaus en ben in staat om snel inzichtelijk te krijgen waar de sterke kanten van mensen liggen en dit ook te vertalen naar reële mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Martine Beuker

Martine Beuker

"Kijken vanuit het hart"

Wie is de kandidaat, wat speelt er in het leven van de kandidaat, dat is wat Martine bezighoudt.

Martine vindt het belangrijk om zonder oordeel naar de mens te kijken. Regie krijgen over je leven en de verantwoordelijkheden aangaan die daarbij belangrijk of zelfs helpend kunnen zijn, naar een leven waarin je weer in balans en in je kracht staat.

Samen uitvinden waar de kandidaat staat en van daaruit kijken naar de passies en competenties van de kandidaat. Door verbinding te maken met de kandidaat en vanuit het hart te kijken wil Martine ontwikkeling bij de kandidaat bewerkstelligen.

Neem contact op

0513-203088

info@pkgroep.nl

Icarus 20, 8448 CJ Heerenveen