Wie zijn wij

Graag stellen wij ons team aan je voor. Stuk voor stuk mensen met hun eigen talent en met passie aan het werk voor onze klanten en medewerkers. Als je vragen hebt of wilt kennismaken, mag je altijd contact met ons opnemen.

Ons team

Fernande Teernstra

Fernande Teernstra

"maatwerk en kwaliteit"

De achterkant van de organisatie is het domein van Fernande. Ze heeft veel ervaring in het organiseren en uitvoeren van de backoffice. “Mijn passie is het menselijk en sociaal uitvoeren van alles aan de achterkant van een organisatie. Ik doe het niet alleen voor de mensen, maar vooral met de mensen. Ik ga voor maatwerk en kwaliteit.” Fernande heeft een achtergrond in strategisch personeelsbeleid en is gecertificeerd jobcoach.

Wim Schuur

Wim Schuur

"combineren, creeren en inspireren"

Wim bekijkt de kansen op arbeidsmarkt en voor de kandidaten altijd van alle kanten. Hij kan combineren, creëren en inspireren en brengt samen met zijn gedreven ondernemersgeest veel creativiteit in ons team. “Ik zie en maak kansen welke anderen voorbij lopen. Uit het vinden van de perfecte match en het helpen van mensen haal ik mijn voldoening. En lukt het linksom niet, dan maar rechtsom.” Wim heeft een groot netwerk in het Noorden en landelijk op het gebied van ondergrondse infra en techniek. Hij heeft jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddeling.

Jacob Grijpstra

Jacob Grijpstra

“Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet.”

Jacob is een echte creatieve ondernemende persoon. Hij is altijd op zoek naar uitdagingen, verbeteringen. Jacob wil graag met zo weinig mogelijk werk dingen verbeteren. Hij rent en vliegt voor gemotiveerde mensen. Hij vindt voor deze mensen plekken op de arbeidsmarkt waar anderen het al opgeven. Hij vindt het leuk als hij aan iemand merkt dat iemand wil werken. Daar doet hij nog een stap extra voor. Met werkgevers kan Jacob heel goed samenwerken. Hij spiegelt, proeft de sfeer, gaat in gesprek en komt terug met wat hij belooft heeft. Jacob probeert dingen te zien die anderen niet zien, de kleine details zijn voor hem hierin belangrijk. Jacob zoekt de menselijke maat, drempelloze aanpak en is resultaatgericht. Fouten maken mag, want daar leren we alleen van. Dat maakt niets uit, als je er maar eerlijk over bent en er iets mee doet.

Marcel de Vries

Marcel de Vries

“Waarom moeilijk doen als het samen kan?”

Marcel is een echte verbinder, brengt mensen graag bij elkaar. Als jobcoach is hij werkzaam bij Pro Kompassie, en daar vooral verantwoordelijk voor een sociale return van kandidaten. “Samen is voor mij de voorwaarde om tot een prachtig resultaat te komen”. Vanaf de start samenwerken met de kandidaat aan het ultieme doel, “de passende droombaan”. Marcel komt als coach vanuit de topsport waar het gaan voor een doel, focus houden en samenwerken voorwaarden zijn om als kampioen uit het traject te komen.

Arp Wind

Arp Wind

"Passie en motivatie gaan hand in hand"

Arp zoekt primair de verbinding tussen de opdrachtgever en de kandidaat. Een vacature invullen is in principe niet de uitdaging, een vacature passend invullen wel.
Wat heeft de opdrachtgever werkelijk nodig, welke cultuur heerst er bij een organisatie, wat wordt er van een medewerker verwacht? Dit zijn de kernvragen waar Arp diep op ingaat zodat hij de kandidaat kan aanbieden die werkelijk past.
Wat zoekt de kandidaat? Wat is zijn of haar motor? Waar wordt de motivatie vandaan gehaald? Welke passie heeft hij of zij? Wat is zijn of haar toegevoegde waarde
Hoe kunnen wij komen tot de beste verbinding? Hier schuilt de kracht van onze organisatie.
Kompas Detachering biedt kwaliteit en maatwerk tegen een scherp tarief.

Neem contact op

0513-203088

info@pkgroep.nl

Icarus 20, 8448 CJ Heerenveen