Assemblagemedewerker


Houd jij ervan om je bezig te houden met het assembleren en het monteren van modules op mechanisch en elektrotechnisch gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als CVP monteur ben jij verantwoordelijk voor het bouwen van mechatronische modules voor de CVP machine met behulp van werkinstructies. De CVP is een automatische verpakkingsmachine die pakketten geheel op maat verpakt. Je voert montagewerkzaamheden uit aan modules op mechanisch en elektrotechnisch gebied. Als monteur werk je in een team waar kennis en ervaringen worden gedeeld om je zo wegwijs te maken in de machine. Tevens draag je zorg voor een schone en opgeruimde werkplek en is naleving van de veiligheidsvoorschriften voor jou vanzelfsprekend.

Wat vragen we?

We zoeken een monteur met een pro- actieve houding en die zich bezig houdt met innovatie.

Je bent een doener en ziet wat er moet gebeuren. Je voelt je verantwoordelijk voor de resultaten die je behaalt, zodat je collega's zonder problemen de modules van de machine verder kunnen samenstellen. Het is belangrijk dat je communicatief sterk- en collegiaal bent! Bovendien ben je zelfstandig en kritisch op kwaliteit. Dit vul je nog eens aan met:

- Een technisch- (mechatronisch) MBO diploma, richting machinebouw of werktuigbouw;
- Of werkervaring als assemblagemedewerker in de machinebouw;
- Je hebt geen problemen met het lezen van tekeningen.

Ben jij de monteur die wij zoeken en wil jij in een jong, dynamisch en gemotiveerd team werken? Reageer dan hieronder met één druk op de knop of telefonisch via Christian Oppedijk op 06 111 277 53.

Neem contact op

0513-203088

info@pkgroep.nl

Icarus 20, 8448 CJ Heerenveen

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Delen via e-mail

Interesse?

Laat hier je gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

0513-203088

info@pkgroep.nl

Icarus 20, 8448 CJ Heerenveen