Test vacature

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Uren per week:0 - 16
Dienstverband:Tijdelijk
Vakgebied:Administratief
Regio:Drenthe
[et_social_follow icon_style="slide" icon_shape="rounded" icons_location="top" col_number="auto" counts="true" counts_num="0" total="true" outer_color="dark" network_names="true"]

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd onderhoudsbedrijf voor warmte installaties door heel Nederland. Voor de regio Drenthe/Groningen zijn we op zoek naar een ervaren CV monteur.

Als onderhoudsmonteur ben je voornamelijk werkzaam in bestaande woningen en wooncomplexen. Hier onderhoud je verschillende soorten installaties zoals Cv-ketels en installaties voor zonne-energie. Het onderhoud dat je pleegt wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschriften en maakt dat de installatie veilig en goed blijft functioneren.

Aan het begin van de dag ga je na een kop koffie controleren of je alle benodigde materialen in de auto hebt liggen en vervolgens ga je op pad naar je eerste klus. In elke klus heb je klantcontact dus het is belangrijk dat je een goede service verleent en net dat stapje extra zet. Je controleert de installatie of deze naar behoren werkt en pleegt de onderhoudswerkzaamheden. Kleine defecten kun jij zelf verhelpen. Naderhand ruim je je werkplek op en ga je door naar je volgende klus. Soms geef je uitleg en instructies aan de klant over de installatie. In de werkzaamheden is het dus belangrijk dat je naast communicatief vaardig ook nauwkeurig kunt werken. Aan het einde van de dag keer je terug naar de zaak en lever je de werkbonnen in zodat de binnendienst deze kan verwerken.

Gezien de aard van de werkzaamheden is het van belang dat je ervaring hebt in het vakgebied om zelfstandig aan de slag te kunnen. Je rijdt in een bus van de opdrachtgever. Het is dus van belang dat je beschikt over een rijbewijs.

Het betreft een functie in de regio Drenthe en Groningen. Deze opdracht is in ieder geval tot het eind van het jaar en is fulltime.

Interesse?

Laat hier je gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

0513-203088

info@pkgroep.nl

Icarus 20, 8448 CJ Heerenveen