Wij zijn de organisatie voor re-integratie en arbeidsbemiddeling waarbij werk een hoge prioriteit krijgt. Wij werken vanuit de aandacht voor de mens en hebben oog voor de mens achter het cv.

Jobcoaching 

Pro Kompassie heeft ook de mogelijkheid om samen met de kandidaat op zoek te gaan naar de juiste werkgever alvorens de jobcoaching ingezet wordt. We hebben jobhunters in dienst welke iedere dag de arbeidsmarkt analyseren en goed zijn in de juiste match op werk en persoonlijkheid.

Pro Kompassie beschikt over erkende jobcoaches. Jobcoaching is een individuele voorziening die wordt toegekend door UWV of gemeente, bedoeld om mensen met een arbeidsbeperking te ondersteunen bij hun werk in een reguliere functie. De jobcoach coacht de kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt in het werk, coacht de werkgever en/of directe collega’s in het scheppen van de juiste voorwaarden op de werkvloer en onderhoud in samenspraak met de cliënt contact met het sociaal netwerk en eventuele andere professionals die om de cliënt staan als dit nodig is. 

Neem contact op

0513-203088

info@pkgroep.nl

Icarus 20, 8448 CJ Heerenveen