Wij zijn de organisatie voor re-integratie en arbeidsbemiddeling waarbij werk een hoge prioriteit krijgt. Wij werken vanuit de aandacht voor de mens en hebben oog voor de mens achter het cv.

Dagbesteding

Wij bieden twee soorten dagbesteding.

Dagbesteding op maat

Op onze locatie in Heerenveen bieden we maatwerk dagbesteding. Hier draait het volledig om de passie, behoefte en wens van de kandidaat. Word je bijvoorbeeld blij van 3D printen? Dan gaan we dat voor je regelen. Maar word je blij van houtbewerking? Dan zorgen we voor een project in deze vaardigheid. Zo is iedereen aan de slag met zijn eigen wensen en talenten. Samen met onze begeleiders ga je aan de slag met jouw passie, want waar passie is, is motivatie. En mocht je passie “commercieel” gemaakt kunnen worden, met andere woorden dat je er geld mee kan gaan verdienen, zijn wij de eersten die dit met je gaan onderzoeken en uitvoeren!
Dagbesteding op maat betekent echter niet dat je alleen bent. Want je maakt deel uit van ons warme bedrijf. We lunchen samen, hebben veel plezier, werken aan sociale vaardigheden en hebben oog voor je. Kom gerust eens langs om te kijken of dit bij jou past!

Werkplaats Natuurlijk Passie

Binnenkort start Pro Kompassie met een dagbestedingslocatie in Heerenveen en vervolgens in Drachten. Belangrijke kernwaarden hierbij zijn persoonlijk, maatwerk, duurzaam en natuurlijk. Samen met onze cliënten gaan we leren ontdekken en laten we ze hun eigen kwaliteit weer zien. De activiteiten worden afgestemd op de passie van de cliënten, een belangrijk uitgangspunt van het bedrijf. We vinden de motivatie in de kandidaat en geven prioriteit aan het vinden van een werkvorm welke op dat moment bij iemand past en zetten ons daarvoor volledig in. En met een plek dichtbij de passie groeit het zelfvertrouwen en geef je een cliënt een kansrijk traject. Dagbesteding op maat betekent echter niet dat je alleen bent. Want je maakt deel uit van ons warme bedrijf. We lunchen samen, hebben veel plezier, werken aan sociale vaardigheden en hebben oog voor je. Kom gerust eens langs om te kijken of dit bij jou past!

Voor wie?

Mensen in een revaliderend of herintredend proces. Het verstandelijk vermogen van een 6-jarige is het minimale niveau. We hanteren maximaal 6 mensen per groep. De dagbesteding is voor minimaal 2 dagdelen per week.

Wat gaan we doen?

    • Natuur
    • Duurzaam
    • Upcyclen van producten
    • Maken van gerechten

Dagbesteding op maat betekent echter niet dat je alleen bent. Want je maakt deel uit van ons warme bedrijf. We lunchen samen, hebben veel plezier, werken aan sociale vaardigheden en hebben oog voor je. Kom gerust eens langs om te kijken of dit bij jou past!

Neem contact op

0513-203088

info@pkgroep.nl

Icarus 20, 8448 CJ Heerenveen