Wat bieden wij

Kompas Detachering levert gemotiveerde mensen voor korte en langere tijd. Voor ons is maatwerk meer dan een passend CV. De persoon achter het CV en de klant staan voor Kompas Detachering centraal.
 
Onze dienstverlening als arbeidsspecialist beperkt zich niet enkel tot het leveren van vast of tijdelijk personeel. Wij bieden maatwerkdiensten op het gebied van re-integratie, payrolling, werving en selectie en HRM service.

Hoe werkt Kompas Detachering

Kompas Detachering is een arbeidsbemiddelaar met een sterke maatwerkgerichte focus. Ons ervaren team staat voor je klaar en biedt maatwerk en persoonlijk contact. Onze visie is dat de menselijke maat zeer belangrijk is. Daarom zetten wij ook graag ‘de mens’ centraal. Dit zodat we, naast een kandidaat die past op kennis en kunde, mensen bij je voordragen die ook passen bij het karakter van de organisatie. Al jaren staan wij bedrijven bij met advies en bemiddeling voor hun flexibele schil of ter aanvulling van de vaste medewerkers.

Je kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van arbeidsbemiddeling. Afhankelijk van jouw wens en vraag bieden wij je een maatwerktraject met een mix uit onderstaande elementen.

Kompas Detachering biedt de volgende diensten:

Ons team

Werken bij

Een open sollicitatie is altijd welkom. Wij staan altijd open voor nieuwe verbindingen en samenwerkingen. Je kunt je open sollicitatie kenbaar maken via het contactformulier of mailen naar info@pkgroep.nl.

 

Neem contact op

0513-203088

info@pkgroep.nl

Icarus 20, 8448 CJ Heerenveen