In vier stappen een baan die je plezier geeft én waar je energie uithaalt

Werk is een groot onderdeel van je leven. Daarom is het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent (of wordt). Op Pro Kompas Groep vind je aantrekkelijke vacatures in verschillende vakgebieden op diverse locaties in Friesland, Groningen en Drenthe. Staat je ideale baan er niet tussen? Vertel ons wie je bent, wat je kan en wat je wil. Onze jobhunters scannen elke dag de markt af op zoek naar de ideale baan vanuit jouw wensen en perspectieven. Niets zal je zoveel plezier geven als doen wat je écht wilt. Dat is het allerbelangrijkste, maar kan tegelijkertijd ook het allermoeilijkste zijn! Daarom is het belangrijk om op een andere manier op zoek te gaan. Kan je wel wat hulp gebruik? In slechts vier stappen helpt Pro Kompas Groep jou bij het vinden van je ideale baan.

Stap 1: Laat je contactgegevens achter

Hoe langer je twijfelt, hoe moeilijker het wordt om een nieuwe baan te vinden. Als je lang uit het werk bent, is de kans bovendien groot dat je onzeker wordt over je eigen kunnen. Of je gaat plannen maken die onrealistisch worden. Als je afwacht, gebeurt er niets. Je nieuwe baan komt niet zomaar uit de lucht vallen. De eerste stap is dan ook een inkoppertje: laat je contactgegevens achter en vertel ons dat je een baan zoekt. Het voordeel van het inschakelen van Pro Kompas Groep is dat je de vaart erin houdt. Een nieuw begin is veel sneller gemaakt

Stap 2: We nemen telefonisch contact met je op

Om de kans op het vinden van de ideale baan te vergroten, is het belangrijk om vanuit jezelf te zoeken. Veel mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan, kijken online naar vacatures en de bijbehorende functie-eisen die er gevraagd worden. Bij Pro Kompas Groep draaien wij het graag om. En gaan wij vanuit jouw perspectief en wensen zoeken. Welke taken zou je het liefst vervullen? Wat zou jouw ideale werkomgeving zijn? En wat voor baan zou goed aansluiten bij je persoonlijkheid? Een mens is zoveel meer dan zijn of haar cv. Zodra jij je contactgegevens hebt achtergelaten, nemen wij telefonisch contact met je op.

Stap 3: Onze jobhunter gaat voor je aan de slag!

Als je voor jezelf duidelijk hebt wat je leuk vindt, wat je zoekt in een baan en waar je sterke kanten liggen, kijken we samen verder. Wij selecteren eigenhandig vacatures voor je aan de hand van jouw ervaring, vaardigheden en persoonlijke voorkeuren. We stellen je persoonlijk voor en geven je sollicitatietips.

Stap 4: Maak de stap en neem de tijd om te leren

Natuurlijk lijkt het gras altijd groener aan de overkant en weet je van tevoren nooit zeker of de baan bij je past. Het kan zijn dat je niet onmiddellijk succes hebt. Dat je fouten maakt en bij moet leren. Iedereen die het werk doet waar jij van droomt, heeft ook deze stappen moeten zetten. Dus gun jezelf de tijd voor een opstartfase. Als je leert wat goed of fout gaat en dat aanpast, word je vanzelf succesvol. Je doet immers het werk dat jij het liefst wilt en waar je talenten liggen.

 

Maak een afspraak!

Ben je op zoek naar een (andere) baan? Laat dan je gegevens achter en wij gaan zo snel mogelijk voor jou aan de slag. Na het contact met één van onze jobhunters wordt de inschrijving verder voltooid. Wij helpen je graag aan je volgende baan bij een fijne werkgever!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga je voor Pro Kompas Groep aan de slag, dan kan dat op verschillende manieren:

Uitzenden

De meeste banen bij Pro Kompas Groep beginnen op uitzendbasis. Dit geeft je de mogelijkheid om in korte tijd veel werkervaring op te doen. Je krijgt inzicht in verschillende branches, markten en werkterreinen. Zo is het mogelijk uit te vinden wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Bekijk alvast onze vacatures.

Detachering

Wil je voor een langere periode bij hetzelfde bedrijf aan de slag? Dan spreken we van detacheren. Twijfel je of je aan de slag wilt via detachering? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag waarom detachering voor jou ideaal kan zijn.

Werving en selectie

Het komt ook voor dat een bedrijf ons benadert om een medewerker te zoeken en selecteren voor een openstaande vacature. Sta jij bij ons ingeschreven? En voldoe je aan de criteria? Dan kan het zo zijn dat wij jou bellen voor de baan! Je treedt dan rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst.

Bereik in één klap de leukste vacatures in de regio’s: Friesland, Drenthe en Groningen. Jij hoeft je alleen nog maar aan te melden. Benieuwd wie wij zijn? Ontmoet het team.

Neem contact op

0513-203088

info@pkgroep.nl

Icarus 20, 8448 CJ Heerenveen