In vier stappen de ideale kandidaat voor uw bedrijf

Uw bedrijf heeft een vacature en u bent op zoek naar personeel. Pro Kompas Groep helpt u bij het vinden van ‘flexibele’ of ‘vaste medewerkers’ voor een langere periode. Iedereen is welkom bij Pro Kompas Groep! Hierdoor hebben wij een grote diversiteit aan potentiële kandidaten in de regio’s: Friesland, Groningen en Drenthe. Sommigen willen graag met hun handen werken, anderen gebruiken liever hun kennis om uw bedrijf verder te helpen. Al onze medewerkers kennen wij persoonlijk, zodat we uw personeelsvraag goed kunnen invullen. U kunt Pro Kompas Groep inzetten voor het vinden van medewerkers in de transport en logistiek, horeca, bouw en techniek, IT en meer. Maar dat is niet het enige. We zetten de belangrijkste voordelen van werken met Pro Kompas Groep voor u op een rij:

Voordeel 1: Flexibiliteit

Het grootste voordeel van werken met Pro Kompas Groep is dat u onze werknemers in veel gevallen kunt inzetten als het u uitkomt. Die flexibiliteit is vooral handig al uw bedrijf projectmatig werkt. Zo voorkomt u onnodige loonkosten, maar profiteert u wél van extra handjes tijdens piekmomenten en vakantieperiodes. Verwacht u drukte? Of kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Laat dan uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voordeel 2: Tijdswinst

Het werven van nieuwe medewerkers kost vaak een hoop tijd en geld. U kunt de werving en selectie volledig aan ons overlaten. Het is niet nodig om zelf vacatures op te stellen, grote stapels sollicitaties door te nemen en referenties te controleren. Wij beschikken over een groot netwerk van gemotiveerde werkzoekenden waaruit wij kunnen putten, zodat wij op een geschikte wijze invulling kunnen geven aan uw zoekvraag. Dit zorgt op alle terreinen voor tijdwinst.

Voordeel 3: Langere proefperiode

De helft van onze uitzendkrachten treedt later in vaste dienst bij de opdrachtgever. Het voordeel hiervan is dat u langer de tijd heeft om te beoordelen of de uitzendkracht geschikt is voor de functie en past binnen uw bedrijf.

Voordeel 4: Administratieve ontzorging

Wanneer u Pro Kompas Groep inschakelt, ervaar u veel minder administratieve rompslomp.
Denk aan zaken als het verstrekken van loonstroken en jaaropgaven, het toekennen van vakantiedagen en het administreren van de ziek- en betermeldingen. Dat betekent dat u flink kunt besparen op de kosten van uw personeelsadministratie.

Deze vier voordelen leiden tot één overkoepelend voordeel: zekerheid. Zekerheid van een vakbekwame medewerker die snel meedraait en waar u niet gebonden aan bent als de behoefte verandert. Zo kunt u snel op en afschalen met behoud van kwaliteit. Spreken deze voordelen u aan? Pro Kompas Groep kan u helpen en dat in slechts vier stappen:

Stap 1: Laat je contactgegevens achter

De eerste stap is een inkoppertje, maar het is niet onbelangrijk het te noemen. U neemt contact met ons op om aan te geven dat uw bedrijf een vacature beschikbaar heeft. Wij nemen contact met u op om te inventariseren hoeveel werknemers u zoekt, om welke functie(s) het gaat, wat de werkzaamheden zijn, voor hoeveel uur, enzovoort. Is er al een vacature geschreven? Mooi! Dan ontvangen wij deze graag zodat we inhoudelijke vragen te stellen.

Stap 2: Wij komen graag langs!

Om de juiste kandidaat te vinden zullen we samen in gesprek gaan om te inventariseren wat voor u belangrijk is bij het aantrekken van een nieuwe medewerker. Daarnaast is het voor de kandidaat belangrijk om te weten bij wat voor bedrijf hij of zij terecht komt. Denk hierbij aan de bedrijfscultuur, aantal collega’s, type bedrijf en plek binnen het bedrijf. Laat uw contactgegevens achter en wij komen graag bij u langs om kennis te maken.

Stap 3: Kandidaat gevonden

In de selectiefase zullen wij actief kandidaten benaderen en selecteren en volgen er intakegesprekken. Uiteindelijk zullen wij de geschikte kandidaten aan u voorleggen. Al onze medewerkers kennen wij persoonlijk, zodat we uw personeelsvraag goed kunnen invullen.

Stap 4: Volledig ontzorgd

Via ons online portaal is het mogelijk om werkbriefjes goed te keuren, meer informatie te bekijken over de werkzame kandidaten en openstaande facturen. Wij ontzorgen u en uw bedrijf, zodat u zich kunt focussen op uw organisatie.

Contactformulier

Heeft u snel behoefte aan één of meer medewerkers voor uw bedrijf? Pro Kompas groep gaat voor u op zoek. Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te bespreken wat voor medewerker u precies zoekt.

  • Is er al een vacature geschreven? Mooi! Dan ontvangen wij deze graag om inhoudelijke vragen te stellen.
  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 U kunt bij ons terecht voor:

Uitzenden

Heeft uw bedrijf te maken met ziekte? Vakantie of seizoenspieken? Of andere situaties waarin werken met een uitzendkracht een goede oplossing kan zijn. Pro Kompas groep helpt u bij het selecteren van de juiste kandidaat. Voor alles is gezorgd, u hoeft uw vacature alleen nog maar aan te melden.

Detachering

Bent u op zoek naar een medewerker voor een langere periode? Voor het opvangen van pieken in het werk of het overbruggen van vakanties? Wij kunnen u helpen met de juiste match. Pro Kompas Groep gaat op zoek naar personeel dat binnen uw organisatie past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Werving en selectie

Bent u op zoek naar een medewerker voor uw bedrijf, maar ontbreekt het aan tijd? Dan is het mogelijk om de gehele werving en selectie uit handen te geven. En dat u als opdrachtgever de medewerker rechtstreeks in dienst neemt.

Payrolling

Heeft u de perfecte kandidaat gevonden? Maar wilt u hem of haar niet zelf in dienst nemen? Dan biedt onze payroll service de oplossing! De kandidaat komt dan in dienst bij Pro Kompas Groep en krijgt een arbeidsovereenkomst in lijn met de CAO die voor uw organisatie van toepassing is.

Wilt u meer informatie over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met Pro Kompas Groep. Of plaats uw vacature. Benieuwd wie wij zijn? Ontmoet het team.

Neem contact op

0513-203088

info@pkgroep.nl

Icarus 20, 8448 CJ Heerenveen